Secret Paradise Hotel & Spa – Nea Kalikratija

Secret Paradise Hotel & Spa: otkrijte najbolji hotel u Nea Kalikratiji
za sveobuhvatan i bezbedan odmor
Opustite se u Secret Paradise Hotel & Spa, hotelu u Nea Kalikratiji za one koji traže prefinjen odmor i vrhunske usluge pored plaže
Dobrodošli u Secret Paradise Hotel & Spa, miran i sveobuhvatan hotel sa 4 zvezdice u Kalikratiji, Halkidiki, Grčka. Na manje od sat vremena od aerodroma u Solunu, Secret Paradise Hotel & Spa je idealan izbor za opuštene čari plaže u neposrednoj blizini užurbanih urbanih aktivnosti.

Istražite bujne plaže Halkidikija za optimalno sunce i more, uživajte u hotelskim restoranima visokog kvaliteta sa nenadmašnim pogledom i prepustite se uslugama podmlađivanja u banji. Sa vrhunskim sadržajima i ponudama koje su vam uvek na dohvat ruke, pripremite se za boravak u hotelu koji ispunjava vaš odmor iz snova.

Mirno spavajte u luksuznom hotelskom smeštaju Nea Kalikratija
Pripremite se da doživite vrhunski komfor i odmor u hotelu Secret Paradise. Položaj Nea Kalikratije na Egejskom moru nudi neverovatan pogled na bujni pejzaž koji je dostupan iz svih vrsta soba. Izaberite neku od soba sa pogledom na svetlucave morske vode ili na veličanstvenost planine Olimp na horizontu. Birajte između različitih tipova smeštaja koji obuhvataju opuštajući osećaj nezaboravnog odmora tokom cele godine.
Svi tipovi smeštaja uključuju:
Otvorene, prozračne sobe sa domaćom atmosferom
Balkoni sa pogledom na okolni pejzaž
Različite veličine soba za samce ili male grupe
Svakodnevno strogo pridržavanje čistoće


IZVOR: secretparadise.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.