Sejšeli

ZEMLJA VEČITOG SUNCA

Individualni polasci (cele godine)

Sejšeli predstavljaju arhipelag legendarne lepote na zapadnoj obali Afričkog kontinenta, sačinjen od 115 granitnih i koralnih ostrva u zapadnom Indijskom okeanu. Ovaj izolovani raj nudi vam prelepe plaže, tirkizno plavo more i prijatno toplo vreme. Zbog toga ne čudi što Sejšele mnogi smatraju najlepšim arhipelagom na svetu. Nekoliko stotina plaža koje se protežu ostrvima Mahe, Praslin i La Dingue, su jedne od najlepših na svetu. Mnoge od njih su totalno odsečene od ljudi. Pute su, ali često i nepristupačne.

Hoteli Sejšeli:

Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino 3*
Lokacija: ostrvo Mahe, na plazi Beau Vallon, 15 km od aerodroma.
Smeštaj: hotel raspolaže sa ukupno 182 sobe (od čega su 155 klasične dvokrevetne, 25 superior i 48 de`lux soba, kao i 3 apartmana); svaka soba ima TV, klimu, telefon, mini-bar, fen, balkon ili terasu.
Sadržaj: restoran, restoran sa kineskom kuhinjom, picerija, bar, beauty salon, bazen, internet-kafe, bilijar, sportovi na vodi…
http://www.berjayahotel.com/mahe

Treasure Cove 4*
Lokacija: Nalazi se 2km od najlepsih plaza na Sejselima – Beau Vallon Bay. Udaljen oko 7 i po km od centra grada Viktoria i 17 km od aerodroma Mahe. Hotel je mala porodična priča, svega par minuta hoda od ribarskog sela Bel Ombre.
Smeštaj: Mali butik hotel sa svega 10 soba, 8 standardnih i 2 superior sobe su sve prostrane, udobno nameštene, potpuno klimatizovane, sa velikom garderobom i pogledom na okean iz udobnosti vašeg kreveta… Svaka soba ima svoj privatni balkon, s pogledom na ostrvo Siluet, gde se možete uživati u nekim od najneverovatnijih zalazaka sunca.
Sadržaj: Sve sobe su opremljene najsavremenijom tehnologijom. Besplatna Wi-Fi internet veza, dostupna je besplatna kablovska televizija koja osigurava da ne propustite dešavanja u svetu.
https://www.treasurecove.net/index.html

Constance Ephelia Resort 5*
Lokacija: Ephelia se nalazi između belih peščanih plaža i brda na ostrvu Mahe. Poseduje 5 restorana, 6 barova, 5 bazena i butike gde možete ići u kupovinu. Nacionalni park Morne Sejšeli nalazi se na 5 minuta vožnje, a Međunarodni aerodrom Sejšeli na 25 minuta vožnje. Na raspolaganju vam je besplatan parking u okviru objekta.
Smeštaj: Nudi luksuzne apartmane tipa “suite” i vile sa pogledom na Indijski okean. Sve smeštajne jedinice u odmaralištu Constance Ephelia imaju sopstveni vrt. U smeštajnim jedinicama gostima je na raspolaganju prostor za sedenje sa flat-screen TV-om. Takođe su na raspolaganju sopstvena luksuzna kupatila sa kadom i tušem. Iz pojedinih vila pruža se pogled na planinu ili na okean.
Sadržaj: Poseduje 5 restorana, 6 barova, 5 bazena i butike gde možete ići u kupovinu.
https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/seychelles/ephelia/

GALERIJA

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.

Zanima Vas ova destinacija?