Sherwood Dreams Resort 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi na obali mora u oblasti Bogazkent, 5 km od Beleka. Udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 2011. godine i zauzima površinu od 23.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže se 304 sobe.
Standardne sobe su površine oko 27 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva standardna kreveta, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe mogu biti sa pogledom na more, bočnim pogledom na more i pogledom na kopno.
Sobe imaju otvoreno kupatilo sa fenom za kosu, centralnu klimu, mini bar (sokovi, voda i pivo – besplatno), TV, telefon, sef (uz doplatu), balkon/terasu, wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 2 a la carte restorana (italijanski i internacionalni – besplatno jednom u toku boravka, uz rezervaciju), 5 barova, spoljašnji bazen, bazen sa 5 tobogana za odrasle, dečiji bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitness centar, aerobik, odbojka na plaži, košarka, teniski teren (oprema i osvetljenje uz doplatu), stoni tenis, pikado, mini klub (4-12 god.), teenage klub (13-17 god.), igralište za decu, mini disko, amfiteatar, animacije za decu i odrasle, besplatan wi-fi internet u lobiju.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, usluga pranja veša, bilijar, internet kafe, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: kompaktna regije, preporuka za sve tipove gostiju. Izuzetno gostoljubivo osoblje.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.