Sherwood Exclusive Lara (ex. Breezes) Hotel 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Lara, udaljen je 10 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od centra Antalije, na samoj obali mora. Sagrađen je 2005., a renoviran 2019-2020. godine i zauzima površinu od 33.000 m².
Plaža: hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, dugoj oko 160 m, sa dokom. Besplatni su peškiri, ležaljke, suncobrani i bar.
Sobe: hotel se sastoji iz dve zgrade. Raspolaže sa ukupno 499 soba.
Deluxe soba ima oko 29 m² (max 3 odrasle + dete), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj.
Sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (besplatno), sef (besplatno), besplatan wifi internet, balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj: glavni i 4 a’la carte resotorana (turski, riblji, italijanski i mongolski – uz doplatu), sala za konferencije, 10 barova, besplatan wifi internet, 7 vodenih tobogana, 8 spoljašnjih bazen, unutrašnji bazen, spa centar, sauna, tursko kupatilo, akvabik, aerobik, teniski teren, stoni tenis, mini golf, streličarstvo, boćanje, mini fudbal, pikado, košarka, teretana, odbojka na pesku, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji meni, 2 dečija bazena, 3 dečija tobogana, dečije igralište, mini disko, 2 dečija kluba (mini 4-12 i midi 13-17 godina).
Uz doplatu: paviljoni na plaži, dadilja, doktor, frizer, spa centar, masaža i tretmani u spa centru, video igre, bilijar, kuglanje (2 trake), osvetljavanje teniskog terena, iznajmljivanje teniskih rekvizita, motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, room servis, prodavnice, sveže cedjeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, čaj, kolači, sladoled, pica, pita, guzlem, kasna večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Dobra usluga i bogat hotelski sadržaj učiniće odmor nezaboravnim.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.