Sherwood Greenwood Resort 4* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi 9 km od centra Kemera u oblasti Goynuk. Udaljen je 55 km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 1999., renoviran 2012. godine i zauzima površinu od 23.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Udaljena od hotela 180 m, prelazi se ulica. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, kao i peškiri za plažu (zamena se dodatno plaća). Bar na plaži je besplatan.
Sobe: hotel raspolaže sa 267 soba, raspoređenih u glavnoj zgradi, anex zgradi i u 9 bungalova.
Bungalow sobe su površine oko 19-21 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Bungalow BB sobe sa krevetima na spat su površine oko 19-21 m² (max 2 odrasle + 2 dece), sadrže francuski ležaj i krevete na sprat.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), mini bar (uz doplatu), TV, telefon, sef (uz doplatu), wi-fi internet, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, riblji i turski-uz doplatu i rezervaciju), snek restoran, lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži, disko bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, bazen sa tri tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, boćanje, pikado, dečije igralište, mini klub (4-12 god.), mini disko, zabavni program tokom dana i večeri, wi-fi internet besplatan u lobiju.
Uz doplatu: room servis, pića u disko baru, masaža i piling u spa centru, rent a car, doktor, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, prodavnice, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel ima dobar odnos cene i kvaliteta. Preporuka za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.