Sherwood Suites Resort 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi u Lari, udaljen je 11 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra grada. Otvoren je 2019. godine. Zauzima površinu od 26.000 m².
Plaža: hotelska plaža je peščana. Udaljena je 750 m od hotela. Do plaže se prelazi i ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar i restoran sa brzom hranom na plaži su takođe uključeni u uslugu.
Sobe: hotel poseduje glavnu zgradu zajedno sa dva šestospratna bloka, ukupno 230 soba.
Standardna soba ima oko 30-35 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj.
Deluxe suite ima oko 75 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrži dnevnu i spavaću sobu (odvojene vratima, francuski ležaj iili dva standardna ležaja u spavaćoj sobi, u dnevnoj sobi dve sofe) i kupatilo.
Sobe imaju individualni klima urađaj, sef (besplatno), mini bar (besplatna bezalkoholna pića), TV, telefon, fen za sušenje kose, wifi internet, balkon.
Hotelski sadržaj: recepcija, osnovni i a’la carte restoran (plaća se), 3 bara, 3 spoljašnja bazena, snek restoran i bar na plaži, unutrašnji bazen (koristi se samo tokom zime), aqua park sa 8 vodenih tobogana sa odrasle i 2 za decu, wifi internet u lobiju, tursko kupatilo, sauna, spa centar, pikado, stoni tenis, boćanje, mini fudbal, aerobik, akvabik, teretana, dečiji bazen, dečiji meni, mini klub (4-12 godina).
Uz doplatu: telefon, dadilja, doktor, spa centar, đakuzi, masaža i tertmani u spa centru, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, sladoled, kafa, kolači, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.
Napomena: Kompaktna hotelska regija, nedaleko od prodavnica i svih dešavanja u Lari.
Koncept AI možete preuzeti ovde .

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.