SINDBAD CLUB 4*

Lokacija:

Sindbad Club se nalazi na šetalištu, u centru Memše, u novom delu Hurgade, a u neposrednoj blizini Hard Rock Caffee, Little Buddha…. Gostima hotela je na raspolaganju Aqua Park i peščana plaža susednog hotela Sindbad Beach Resort, udaljena 400 m. Plaža je peščana, duga 350 m, lepo uređena sa drvoredom palmi i postepenim ulaskom u vodu. Sindbad Aqua Hotel & Spa je udaljen 5 km od aerodroma Hurgada.

Sobe:

Hotel ima 731 sobu. Sve sobe imaju kupatilo, fen, wi-fi, TV, klima uređaj, frižider. Većina soba ima balkon ili terasu a manji broj soba ima prozor od plafona do poda. Standardne sobe su veličine  27m2 a family 65m2.

Sadržaj:

Pored glavnog restorana, Sindbad Club ima i nekoliko a la carte restorana u kojima se služe specijaliteti italijanske, azijske i libanske kuhinje, barove oko bazena i na plaži, lobby bar, sef na recepciji, servis za pranje i sušenje i wi-fi u hotelu.

Sport i zabava:

Gostima Sindbad Club hotela je na raspolaganju 6 spoljašnjih bazena sa izdvojenim delom za decu (greju se zimi osim bazena sa talasima), aqua park sa 15 tobogana, teren za tenis, fudbal i odbojku na pesku, fitnes centar, spa centar, ronilački centar, mini klub, animaciju i dečije igralište. Mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate, na plaži i pored bazena. 

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.