Sorgun Akadia Luxury Premium 5* – Side

Hotel ne prima mlađe od 17 godina.
Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Manavgat, 7 km od Sidea. Udaljen je 65 km od aerodroma u Antaliji. Otvara se 01.06.2020. godine i zauzima površinu od 13.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Hotelska privatna plaža je udaljena oko 550 m od hotela, do koje vozi besplatan hotelski shuttle bus/vozilo za golf. Ležaljke i suncobrani, kao i dušeci i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Na plaži se nalazi restoran sa barom koji je besplatan za goste hotela, kao i wi-fi internet.
Standardne sobe su površine oko 32 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na kopno ili na more.
Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, klimu, mini bar (voda, pivo i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), LCD/TV, telefon, sef, wi-fi internet, balkon/terasa, bade mantil.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 2 a la carte restorana, loby bar, disko bar, restoran sa barom na plaži, bar kod bazena, snek bar,  spoljašnji bazen za odrasle, spoljašnji bazen za decu, spoljašnji bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, fitnes centar, tursko i parno kupatilo, sauna, spa centar, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, pikado, boćanje, animacije i tematski programi za decu i odrasle (tokom dana i u večernjim satima), mini klub i disko (4-12 god.), besplatan wi-fi internet je dostupan u zajedničkim delovima hotela, sobama, na plaži.
Uz doplatu:  masaže i tretmani u spa centru, frizer, rent a car, room servis, doktor, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Premium Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, kafa, kolači, sladoled, noćna supa, domaća i pojedina strana alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: novoizgrađen, luksuzni hotel. Datum otvaranja 01.06.2020. Preporuka za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.