Spice Hotel & Spa 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi 2 km od Beleka, na samoj obali mora, izgrađen je u orijentalnom stilu. Udaljen je oko 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je sagrađen 2007. godine, poslednji put renoviran 2016. godine, zauzima površinu od 91.000 m ². Ima glavnu zgradu na četiri sprata, family zgradu, pool zgradu, i u VIP delu jednospratne i dvospratne vile.
Plaža: sopstvena peščana dugačka 270 m. Bar, ležaljke, suncobrani I peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže se 546 soba, standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi.
Standardne sobe su površine oko 36 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe imaju pogled na kopno, bočni pogled na more i direktni pogled na more.
Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), TV, telefon, mini bar (voda, pivo sokovi- besplatno, dnevna dopuna), sef (uz doplatu), balkon/terasu, besplatan wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: recepcija, prostran lobi sa barom, 6 liftova, glavni restoran, dijetetski meni, 4 a la carte restorana (italijanski, turski, azijski, riblji – uz doplatu), barovi u okviru hotela, poslastičarnica, spoljašnji bazeni, spoljašnji bazen za vile, spoljašnji bazen za decu, aqua park sa 7 tobogana, unutrašnji bazen, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, aerobik, gimnastika, odbojka na pesku, stoni tenis, košarka (osvetljenje uz doplatu), teniski tereni (oprema i osvetljenje uz doplatu), mini klub (4-12 god.), dečije igralište, mini disko, mini aqua park, teenage klub (12-17 god.), animaciije i programi za decu i odrasle – dnevne i večernje, disko, sala za konferencije, besplatan wifi internet u lobiju i sobama.
Uz doplatu: doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, usluga pranja veša, room servis, golf, bilijar, kuglanje, internet kafe, PC igrice, stoni fudbal, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i neka uvozna pića.
Napomena: luksuzan hotel u orijentalnom stilu. Hotel ima veliku regiju sa dosta sadržaja za kvalitetan odmor svih tipova gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.