Stefani Hotel 2* – Sarti

Smešten na 3,8 km od kampa Platanitsi, ovaj hotel sa 2 zvezdice Stefani Sarti nudi perionicu veša, čišćenje i turistički desk. Poseduje automobile za iznajmljivanje, kao i ViFi u celom objektu.

Neke od prozračnih soba u objektu gledaju na more, a sastoje se od susedne terase i balkona. Imaju popločane podove, zvučno izolovane prozore.

Hotel Stefani je udaljen 1,6 km od plaže Aklada. Hotel u porodičnom vlasništvu udaljen je 0,5 km od prelepe plaže i prilično blizu plaže Sarti. Kamenita plaža Kavurotripes takođe se nalazi na 15 minuta vožnje. Boraveći u hotelu Stefani, bićete 135 km od aerodroma u Solunu.

Gosti mogu doručkovati u restoranu. Gosti hotela mogu uživati u restoranu Stefani koji služi mediteranska jela. Gosti takođe mogu probati predjela i tradicionalna jela u baru na licu mesta.

Za decu je obezbeđen poseban meni, bazen i igralište. Ova nekretnina u Sartiju nudi razne sportske aktivnosti, kao što su ronjenje, surfovanje i planinarenje.

Prijava: od 15:00 do 23:59
Odjava: do 11:00

NAJPOPULARNIJE USLUGE:
Wi-fi
Besplatan parking
24-časovne usluge
Ekspresno prijavljivanje/odjavljivanje

LOKALNE ATRAKCIJE
Aerodromi Solun – 131,2 km
Sartijev znak – 600 m
Plaža Platanija – 700 m
Sarti Templom – 1,5 km
Kulturno društvo Sarti “The Afisia” – 1,7 km
Plaža Aklada – 1,7 km
Plaža Platanisi – 3,9 km
Plaža Valti – 4,5 km


IZVOR: hotel-stefani.hotelschalkidiki.net

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.