Steigenberger Aldau Beach Hotel 5* – Hurgada

Lokacija:

luksuzan hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, u centru nove Hurgade (Memša). Hotel je udaljen oko 5 km od stare Hurgade (Sakkala), a 6 km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

privatna peščana plaža duga 400 m, sa barom i restoranom. Veći deo plaže ima normalan ulaz u more, dok je jedan manji deo sa koralnim grebenom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe:

hotel raspolaže sa 388 soba.
Deluxe sobe su površine oko 50 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na more.
Family suite su površine oko 55 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), prostranije sobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja, i po potrebi dodatni ležaj, koji može da bude sofa ili krevet na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na more.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, telefon, sef, mini bar (voda-besplatno), set za kafu i čaj, balkon/terasu, wi-fi internet.

Sadržaj:

recepcija, lobi, glavni restoran, nekoliko a la cart restorana (besplatno, jednom tokom boravka uz rezervaciju), 5 barova (u lobiju, na bazenu, plaži), bazeni  za odrasle i decu, moderni akva park sa toboganima i delom za decu, lazy river dužine 400 m, animacioni program, fitness i spa centar, golf teren sa 9 rupa, centar za ronjenje i sportove na vodi, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, pikado, staza za džogiranje, besplatni shuttle bus do centra grada, besplatan wi-fi internet. Besplatno korišćenje akva parka (i hrana i piće), lazy river-a u hotelu Steigneberger Aqua Magic 5*.
Uz doplatu: room servis, doktor, apoteka, masaže i tretmani u spa centru, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, usluga pranja veša, golf, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, sladoled, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: luksuzan hotel na prelepoj peščanoj plaži, za sve tipove gostiju.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.