STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA 5*

Lokacija:

Ukoliko ste u potrazi za mestom gde biste proveli letovanje koje će na najluksuznijem nivou zadovoljiti sva Vaša očekivanja i želje, onda je hotel Steigenberger Resort Ras Soma pravi izbor! Steigenberger Resort Ras Soma je jedan od najnovijih hotela u Hurgadi, udaljen je 55 km od aerodroma, nalazi se u zalivu Soma Bay, poznatom po prelepim peščanim plažama i tirkiznim bojama mora.

Sobe:

Steigenberger Resort Ras Soma raspolaže sa 409 različitih, moderno i luksuzno uredjenih smeštajnih jedinica. Superior sobe (dve odrasle osobe) veličine 50m2 su sa pogledom na bazen, delimičnim pogledom na more i pogledom na more. Grand superior sobe su prostranije (2 odrasle osobe + 1 dete) i mogu biti sa pogledom na bazen, delimičnim pogledom na more i pogledom na more. U hotelu Steigenberger Resort Ras Soma postoje i Executive swim up suites, Royal swim up Suites, Private Villas sa sopstvenim bazenom, na samoj plaži, sa dve ili tri spavaće sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, smart TV sa satelitskim kanalima, mini bar, dva telefona, sef, aparat za kafu i čaj, klima uredjaj, peškire za plažu i bazen, terasu i wi-fi.

Sadržaj:

Kako za ljubitelje mediteranske, tako i za one koji uživaju u međunarodnim ukusima azijske, orijentalne i libanske kuhinje, hotel Steigenberger Resort Ras Soma nudi nekoliko restorana: glavni restoran Kahramana, Cabana Pool Side Restaurant – italijanksa kuhinja, Maya Beach Restaurant & Bar – ribljji specijaliteti, Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant – samo za goste starije od 16 godina i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant. Gostima hotela Steigenberger Resort Ras Soma na raspolaganju je i nekoliko barova – u lobiju, pored bazena, na plaži: Safari Lobby Bar & Lounge (usluga 24 sata), Cabana Pool Bar, Aqua Bar Maya Beach Bar i The Shisha. U sklopu hotela je menjačnica, apoteka, usluge lekara, usluga pranja i peglanja.

Sport i zabava:

Hotel Steigenberger Resort Ras Soma ima nekoliko spoljašnjih bazena: dva olimpijska, dečiji bazen, odbojku na plaži, boćanje, dnevnu i večernju animaciju koja je pogodna i za najmađe, stoni tenis, terene za tenis i jogu, raskošno uređenu peščanu privatnu plažu koja ima dva dela, jedan sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvnodni svet ali i drugi veći deo sa plitkom vodom. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani bez doplate. Za goste koji požele uz odmor i relaksaciju, na raspolaganju je savremeno opremljen Mividaspa wellness centar i teretana

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.