Stella Makadi Gardens Resort & Spa 5* – Hurgada

Lokacija:

hotel se nalazi u zalivu Makadi Bay. Udaljen je 30 km od aerodroma u Hurgadi i 35 km od centra Hurgade. Otvoren je 2011. godine. Nalazi se u drugom redu, na oko 900 m od plaže, koju deli sa sestrinskim hotelom Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5*. Gostima oba hotela je na raspolaganju besplatni shuttle bus, u okviru celog kompleksa.

Plaža:

privatna peščano – koralna plaža duga oko 400 m, sa pontonom dužine 380 m, barom i restoranom. Plaža je udaljena 900m od hotela, prelazi se ulica. Gostima se preporučuje nošenje specijalne obuće za vodu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe:

hotel raspolaže sa 721 sobom.
Standardne sobe su površine oko 40 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje. Sobe su sa pogledom na baštu ili bazen.
Family sobe su površine oko 92 m² (max 2 odrasle + 3 dece ili 3 odrasle), sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, u drugoj sobi su dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje. Poseduje balkon i 2 kupatila. Family soba se takođe može sastojati od dve standarne sobe povezane vratima.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, telefon, sef, mini bar (uz doplatu), balkon/terasu.

Sadržaj:

recepcija, lobi, glavni restoran, 2 a la cart restorana (libanski i kineski-uz rezervaciju, besplatno jednom u toku boravka), restoran na plaži, 5 barova (lobi bar, bar na plaži, bar na bazenu, koktel bar), 5 bazena, 2 dečija bazena, diskoteka (piće uz doplatu), mini klub, igralište za decu, pikado, stoni tenis, teretana, spa centar, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle. Neki od navedenih hotelskih sadržaja se nalaze u okviru hotela Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5* i zajedno ih koriste gosti oba hotela
Uz doplatu: wi-fi internet, room servis, pića u diskoteci, doktor, masaže i tretmani u spa centru, škola ronjenja, mini golf, bilijar, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, teretana, usluga pranja veša, prodavnice, frizer, shuttle bus do Hurgade, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, sladoled, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: preporuka za goste koji žele odmor van gradske gužve.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.