Stratos 3* – Nea Potidea

U očaravajućem Afitosu, najlepšem i tradicionalnom selu Halkidikija, hotel Stratos vam želi dobrodošlicu. Izgrađen u centru prvog prsta Halkidikija, hotel Stratos vam pruža mogućnost lakog pristupa svim prelepim obalama Kasandre!

Savršeno uklapanje pogodnosti hotela sa porodičnom atmosferom doma, predstavlja idealan predlog za vaš odmor. Stratos se sastoji od 38 soba i 10 apartmana, svi savršeno opremljeni sa bežičnim internetom, klimom, televizijom, frižiderom, fenom za kosu, mrežama za komarce, balkonom i sefom. Ne oklevajte da zaronite u naš bazen, opustite se uz nešto osvežavajuće u baru pored bazena i probajte naš neverovatan domaći doručak i grickalice.

Hotel Stratos se nalazi u severnom delu Grčke, posebno na prvom „prstu“ Halkidikija, na Kasandri. Naš hotel možete pronaći u srcu sela Afitos. Novoizgrađen na Halkidikiju, hotel Stratos se nalazi u srcu tradicionalnog sela Afitos. Potrebno vam je samo 55 minuta (80 km) od centra Soluna i 45 minuta (70 km) od aerodroma Makedonija da biste došli do hotela Stratos.

Halkidiki je trokrako poluostrvo koje se nalazi u severnoj Grčkoj. To je poznato mesto za letnji odmor za porodice, parove i prijatelje. Zbog hiljada ljudi koje privlači svakog leta, Halkidiki ima veoma razvijenu turističku infrastrukturu. Raspolaže sa obiljem čistih peščanih plaža, kao i mnogim mogućnostima za noćni život.


IZVOR: stratoshotel.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.