Sun Beach Park Hotel 4* – Side

Položaj hotela: Hotel se nalazi u Sideu, na samo 1 km od centra grada. Udaljen je 65 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2004. godine, poslednji put renoviran pred sezonu 2014. godine. Hotel se sastoji iz dve petospratne zgrade.
Plaža: peščana. Hotelska plaža je udaljena 150 m od hotela, dele je sa sestrinskim hotelom Sun Beach. Na plaži su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela dok se peškiri plaćaju.
Sobe: Hotel raspolaže sa 121 sobom.
Standardne sobe su površine oko 18 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj su sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa tušem i fenom za kosu, individualnu klimu, mini bar (samo voda, svakodnevna dopuna), TV, telefon, sef, balkon, wifi internet (uz doplatu).
Hotelski sadržaj: glavni restoran, barovi u okviru hotela, otvoreni bazeni za decu i odrasle, zatvoren bazen, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, pikado, soba za igranje za decu, wifi internet je dostupan u lobiju hotela.
Uz doplatu: masaže, sauna, telefoon, flaširana pića, turska kafa, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), popodnevna kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Odlično pozicioniran hotel, sjajna plaža, nedaleko od antičkog dela Sidea, kafića i prodavnica. Preporuka za parove.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.