Sunrise Resort Hotel 5* – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Kizilagač, 20 km od centra Sidea. Udaljen je 75 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 1993. godine, renoviran 2017/2018. godine, zauzima površinu od 150.000 m². Ima glavnu zgradu i 14 club bungalova.
Plaža: sopstvena, peščana i šljunkovita, 540 m dugačka. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni, kao i bar na plaži.
Sobe: hotel raspolaže sa 504 sobe, raspoređene u glavnoj zgradi (228 soba) i u 14 club bungalova (276 soba).
Standardne sobe u glavnoj zgradi su površine oko 25-28 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na kopno ili more.
Club superior sobe u bungalovima su površine oko 28 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Club begonvil u bungalovima su površine oko 35 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže dnevnu i spavaću sobu, francuski ležaj i dve sofe ili dve fotelje na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo, centralnu klimu, LCD TV, telefon, fen za kosu, sef, balkon/terasu, set za kafu i čaj, mini bar (sokovi i pivo – svakodnevna dopuna), wi-fi internet. Sobe u glavnoj zgradi imaju tepih, kadu u kupatilu, a sobe u bungalovima imaju parket, tuš u kupatilu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 2 snack restorana, 12 a la carte restorana (turski – uz rezervaciju besplatno jednom tokom boravka, a ostali restorani uz prethodnu rezervaciju i doplatu: mongolski, riblji, gril, francuski, italijanski, indijski, japanski, meksički, ruski, dalekoistočni i mediteranski), 7 barova, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, aqua park sa 11 tobogana, bazen za decu sa toboganom, mini klub (4-12 god.), teenage klub (13-16 godina), dnevne i večernje animacije za decu i odrasle (sportske, muzičke, tematske večeri), disko klub, step & aerobik, streljaštvo, vodena gimnastika, fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, tursko kupatilo, sauna, internet. Neki od navedenih hotelskih sadržaja se nalaze u okviru hotela Starlight Resort 5* (odmah pored Sunrise Resort Hotela 5*) i zajedno ih koriste gosti oba hotela.
Uz doplatu: mini golf, PC i druge igrice, bilijar, kuglanje, skvoš, mini fubal, teniski tereni (plus oprema i osvetljlenje), jahanje konja, thalasso & spa centar (masaže, tretmani), frizer, rent a car, čuvanje dece, doktor, room servis, sale za sastanke, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, palačinke, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i pojedina uvozna pića, sveže ceđeni sokovi tokom doručka, kasna večera.
Napomena: dobar odnos cene i kvaliteta, dosta sadržaja za aktivan i kvalitetan porodični odmor, veliki izbor restorana i barova.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.