Swandor Topkapi Palace 5* – Lara

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Kundu, građen je u klasičnom otomanskom stilu po uzoru na poznatu Topkapi Palatu u Istanbulu. Sagrađen je 1999. godine, a renoviran 2009. god. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 20 km.
Plaža: peščana plaža, dužine 200 m. Peškiri, ležaljke, dušeci, suncobrani su besplatni za goste hotela
Sobe: hotel poseduje 898 soba, koje su smeštene u zgradama na 4 ili 6 spratova, sa 2-3 lifta u svakom bloku soba (676 standardnih soba, 70 connected soba, 92 dublex suite sobe, 50 corner soba i 10 soba namenjenih osobama sa posebnim potrebama.
Standardne sobe su površine 22m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle + beba), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj.
Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (besplatno), sef (besplatno), WiFi (plaća se), balkon ili terasu (osim soba na uglu). Hotelski sadržaj: glavni restoran, 7 a la carte restorana (turski, mediteranski, internacionalni, meksički, gril, japanski, italijanski – uz doplatu), dijetetski meni i bebi kutak u glavnom restoranu, 10 barova, konferencijska sala, internet cafe, igraonica, wellness centar, 3 spoljašnja bazena, aqua park sa 5 tobogana, unutrašnji bazen (jacuzzi-greje se zimi), 9 teniskih terena, teren za mini fudbal, teren za košarku, odbojka na plaži, streličarstvo, stoni tenis, pikado, fitness centar, tursko kupatilo, katamaran, kanu. Klubovi za decu (4-7 god., 8-12 god., 13-16 god.), dečiji meni, dečiji bazen sa aqua parkom. Uz doplatu: room service (24h), specijalna vinska lista u a la carte restoranima, de luxe brendirana pića, energetska pića, medicinske usluge, dadilja, masaže, beauty centar, škola tenisa, osvetljenje teniskih, košarkaških i terena za mali fudbal, škola jedrenja, ronjenja, motorni sportovi na vodi, kuglanje, internet konekcija u sobama, frizer, pranje i peglanje veša, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge. Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena:  Preporuka za sve tipove gostiju.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.