TAC Premier Hotel 4* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi na samo 1 km od samog centra Alanje, aerodrom Antalija je udaljen 120 km. Hotel je otvoren 2008. godine, a renoviran 2012. i 2018. i delimično (lobi, restoran) 2020. godine. Zauzima površinu 7.000 m² i sastoji se iz 7 blokova koji su međusobno povezani
Plaža: čuvena Kleopatrina plaža udaljena 100 m od hotela (hotelska plaža je broj 12, deli ih ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju oko 4,5 eur (komplet dve ležaljke i suncobran), a naši gosti dobijaju popust na recepciji. Peškiri za plažu i bazen nisu obezbedjeni.
Sobe: hotel poseduje 292 soba.
Standardna soba ima oko 20-24 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle + beba), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj.
Porodična soba ima oko 40-44 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle + dete), može imati jednu veliku sobu ili dve manje.
Sobe imaju telefon, mini bar (dnevno se puni vodom), Wi-Fi (uz doplatu), split klima uređaj, ketler za čaj i kafu, balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj: restoran, lobby bar, bar kraj bazena, otvoren bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani oko bazena, terasa za sunčanje, sauna, hamam, teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.
Uz doplatu: sef, telefon, doktor, masaža, svi motorizovani vodeni sportovi, room servis, prodavnice, uvozna pića, sva pića posle 23h, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
 Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: gradski hotel na odličnoj lokaciji, sa dobrim sadržajima i uslugom. Preporuka za goste koji žele da su u gradu, blizu plaže i svih dešavanja.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.