Tajland

ZEMLJA VEČITOG SUNCA

Individualni polasci (cele godine)

Pataja je popularna turistička destinacija u Tajlandskom zalivu, samo 150 km jugoistočno, odnosno dva sata vožnje od Bangkoka. Udaljena je samo sat vremena od međunarodnog aerodroma Suvarnabumi. Poznata je zbog svog živopisnog noćnog života, ali se tokom prethodnih godina dosta toga učinilo da ovaj grad postane i destinacija za porodična putovanja. S druge strane, lokalne vlasti poslednjih nekoliko godina uložile su veliki trud i veoma poboljšale kvalitet plaža, iako je preveliki razvoj uništio neke od prirodnih lepota koje je mesto imalo. Pataja takođe nudi odličan izbor lokalnih specijaliteta i široku paletu stvari za uraditi i videti. Njegova populacija je mešavina raznih naroda i etničkih manjina.
Hoteli u Pataji: Eastiny Bella Vista Hotel 3* https://eastinybellavista.com-pattaya.com/
Lokacija: Nalazi se u delu grada poznatom po brojim klubovima, restoranima i barovima, udaljen svega 5 minuta od gradske plaže.
Smeštaj: Hotel raspolaže standardnim sobama, superior i junior suite-ovima. Sve sobe su poseduju kupatilo, balkon, klimu, TV, telefon. Sadržaj: Hotel poseduje restoran u kome se služi lokalna kuhinja, kao i coffee room koji radi od 07-21h. 


Mantra Pura Resort 4* https://mantrapuraresort.com-pattaya.com/
Lokacija: Udaljen je 5 minuta od gradske plaže i centra zbivanja u Pataji
Sobe: Hotel poseduje 123 sobe. Sobe poseduju klimu, telefon, WIFI, TV, sef, ketler, mini bar, kupatilo sa tušem.
Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi teretana, Le Kitchen restoran
* Restoran radi od 07.00 – 22.00
https://www.lkpattaya.com/mantrapura/

GALERIJA

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.

Zanima Vas ova destinacija?