Throne Seagate Belek 5* – Belek

Položaj hotela: hotel Throne Seagate Belek 5* lociran je u regiji Bogazet, udaljen 45 km od Antalije i 40 km od aerodroma. Savršen je izbor za odmor u Beleku. Prostire se na površini od 20.000 m ².
Plaža: hotelska privatna plaža je peščano – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže se 235 soba.
Standardne sobe su površine oko 22 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Large sobe (jedna velika soba) su površine oko 28m² (max 3 odrasle + dete + beba ili 4 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, klimu, TV, telefon, mini bar (na dan dolaska  besplatno, dopunjavanje se plaća), sef (uz doplatu), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 2 a la carte restorana (italijanski i riblji), barovi u sklopu hotela, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, 3 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, doktor, frizer, čuvanje dece, odbojka na plaži , dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, mini klub (4-12 god.), besplatan wi-fi internet u lobiju.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness i centru, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, čuvanje dece, sportovi na vodi , uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana i piće van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i neka uvozna pića.
Napomena: odličan odnos cene i kvaliteta. Preporuka za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.