Tia Heights Makadi bay 5* – Hurgada

Lokacija:

hotel se nalazi u zalivu Makadi Bay. Udaljen je 25 km od aerodroma u Hurgadi i 30 km od centra Hurgade.

Plaža:

privatna peščana plaža duga oko 550 m, sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe:

hotel se sastoji od glavne zgrade sa 420 soba i zgrade ,, Cascada “ koja obuhvata 11 manjih objekata sa ukupno 530 soba.
Standardne sobe u glavnoj zgradi su površine oko 26 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, telefon, sef, mini bar (voda besplatno), ketler, balkon/terasu.
Cascada aqua park sobe se nalaze u zgradi „Cascada“ ( udaljena od glavne zgrade , izmedju ove dve zgrade se nalazi akva park ), veličine su oko 32m2 (max 2 odrasle osobe + 2 dece ili 3 odrasle) imaju francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.

Sadržaj:

recepcija, lobi, 2 glavna restorana ( jedan u glavnoj zgradi i drugi u zgradi ,, Cascada” ), 5 a la cart restorana (uz rezervaciju, besplatno jednom tokom boravka), 4 bara (u lobiju, na plaži, disko…), akva park sa barom, bazen sa talasima, stoni tenis, mini golf, pikado, spa centar, marina, teren za odbojku na plaži, besplatan wi-fi internet u lobiju, dečiji klub, dnevne i večernje animacije za odrasle i decu.
Uz doplatu: room servis, pića u diskoteci, doktor, masaže i tretmani u spa centru, bilijar, mini golf, sauna, teretana, usluga pranja veša, prodavnice, frizer, shuttle bus do Hurgade, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: najlepša plaža u zalivu Makadi Bay.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.