Titanic Beach Resort Hotel 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi 12 km od aerodroma, 17 km od centra Antalije, na samoj obali mora u oblasti Lara. Hotel je otvoren 2003., a renoviran 2013. godine i zauzima površinu od 95.000 m².
Plaža: prostrana peščana sa jednim dokom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
Sobe: hote se sastoji od glavne zgrade sa devet spratova (standard sobe i suite) i u bašti aneks zgrade (standard i family sobe). Sobe u aneksu nisu tako luksuzno opremljene kao u glavnoj zgradi.
Standardna soba ima oko 26 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili metalni krevet na rasklapanje. Može imati pogled na baštu ili bočni pogled na more.
Sobe imaju kupatilo, telefon, TV, wifi internet (besplatno), klima uređaj, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj: glavni i 3 a’la carte restorana (italijanski, riblji, turski-plaćaju se), 9 barova, 3 spoljašnja bazena, unutračnji bazen, 4 vodena tobogana, 12 sala za konferencije, biskop, besplatan internet, teretana, tursko kupatilo, spa centar, sauna, đakuzi, akvabik, aerobik, odbojka na pesku, 4 teniska terena, 5 fudbalskih terena, nemotorizovani sportovi na vodi, stoni tenis, pikado, animacija, diskoteka, muzika uživo, 3 dečija bazena, 4 vodena tobogana, dečiji meni, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina).
Uz doplatu: paviljoni na plaži, telefon, frizer, doktor, dadilja, internet kafe, surfovanje (uz licencu), bilijar, osvetljavanje teniskih terena, iznajmljivanje teniskih rekvizita, časovi tenisa, video igre, kuglanje (4 trake), časovi ronjenja, masaže i tretmani u spa centar, motorizovani vodeni sportovi, kompjuterske igrice, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Na samoj plaži, u neposrednoj blizini raznovrsnih prodavnica za nezaboravnu kupovinu.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.