TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK 5*

Lokacija:

Hotel Titanic Beach Spa & Aquapark zauzima površinu od 100 800 m2 i  nalazi se u južnom delu Hurgade. Smešten je na peščanoj plaži dugoj 400 m koju deli sa susednim hotelom Titanic Palace. Veći deo plaže je zona sa izuzetno plitkom vodom (preporučuju se patike za vodu) koja se veoma često povlači a u zavisnosti od plime i oseke, dok je jedan deo sa koralnim grebenom gde je ulazak u vodu moguć preko pontona dugog 500 m. Idealano za sve zaljubljenike u podvodni svet Crvenog mora. Hotel je udaljen 3 km od Memše, 10 km od aerodroma i 17 km od Sakale, starog centra Hurgade.

Sobe:

Ukupno 608 smeštajnih jedinica raspoređeno je u trospratnim zgradama. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, fen, klima uređaj, sef, terasu i wifi. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su promo sobe za maksimalno dve osobe, standardne (40 m2) i porodične sobe (50 m2).

Sadržaj:

Osim glavnog restorana u kojem se služe internacionalna jela, hotel Titanic Resort & Aquapark ima i 2 a la carte resorana u kojima se služe jela sa roštilja i jela italijenske kuhinje. Gosti hotela mogu da koriste a la carte restorane hotela Aladin (mongolski, riblji, azijski, italijanski) koji se nalazi prekoputa. Na raspolaganju je i 6 barova od kojih su neki pored bazena, u aquaparku, lobiju i na plaži. Na raspolaganju je servis za pranje i peglanje, menjačnica, frizer i salon lepote.

Sport i zabava:

Glavnu atrakciju hotela Titanic resort & Aquapark predstavlja jedan od najvećih vodenih parkova u Hurgadi. Na površini od 15 000 m2 nalazi se 14 tobogana za odrasle, 16 tobogana za decu i mnogobrojne vodene atrakcije kao što je bazen sa talasima, rafting… U sastavu hotela su glavni bazen površine 3020 m2 i dečiji bazen sa toboganom, mini klub, teniski teren, teren za odbojku na pesku, boćanje, bilijar, pikado i stoni tenis. Gosti mogu da se opuste u spa centru u okviru koga su dostupni sauna, parno kupatilo, hamam, đakuzi i različite vrste masaža. Na plaži su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi kao što su wind surfing, kajt, banana, bicikle za vodu.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.