Titanic Deluxe Golf 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi 6 km od Beleka, 30 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2013. godine.
Plaža: sopstvena, peščana plaža do koje se dolazi brodićem, vožnja traje oko 3-4 minuta. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel ima ukupno 600 soba (standardne, superior, river side sobe, family suite, deluxe suite, major suite, corner suite, kao i razne tipove vila).
Standardne sobe su površine 34 m2 (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), imaju francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa na rasklapanje. Nalaze se u glavnoj zgradi i imaju pogled na baštu.
Superior sobe su površine 39 m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), imaju francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa na rasklapanje. Nalaze se u glavnoj zgradi i imaju pogled na baštu.
Family suite main building su površine 80 m2 (max 5 odraslih), imaju 2 odvojene sobe (u jednoj francuski ležaj , a drugoj dva standardna ležaja), 2 kupatila (tuš kada, lavabo, wc). Nalaze se u glavnoj zgradi.
Sve sobe imaju kupatilo (tuš kada, lavabo, wc), balkon, LCD/TV, centralnu klimu, telefon, mini bar (sokovi, voda i pivo – besplatno, dnevna dopuna), ketler za kafu i čaj, sef (besplatno), wifi (besplatno), fen.
Hotelski sadržaj: glavni restoran i još 5 restorana, 3 a la carte restorana (italijanski, turski i riblji – uz doplatu i prethodnu rezervaciju), dečiji restoran, 13 barova, poslastičarnica, 7 spoljašnjih bazena, 4 vodena tobogana za odrasle, spoljašnji bazen za decu, 6 vodenih tobogana za decu, aqua park, tenis, fudbal, košarka, fitness, joga, pilates, aerobik, odbojka na plaži, bioskop, diskoteka, SPA i Wellness kompleks, animacioni programi za decu i za odrasle, mini klubovi za različit uzrast dece.
Uz doplatu: masaža, tretmani u Wellness centru, doktor, usluge pranja veša, prodavnice, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, teniska oprema ili osvetljenje, rent a car, rent a bike, baby sitting.
Usluga: High class All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoledi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Pogodan je za sve tipove gostiju zbog bogatih sadržaja koje nudi.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.