TITANIC ROYAL 5*

Lokacija:

Hotel Titanic Royal, otvoren 2019.god, zauzima površinu od 50.000m2, smešten je u južnom delu Hurgade, na lepo uređenoj peščanoj plaži dugoj 180m. Udaljen je 17 km od Sakale, 3 km od Memše i 10 km od aerodroma Hurgada.

Sobe:

Ima ukupno 387 lepo uređenih soba, svaka ima: kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, wi-fi, klima uređaj, sef, balkon ili terasu. Standardne sobe su veličine 42 m2 , a family su 55 m2.

Sadržaj:

Titanic Royal ima glavni restoran, 3 a la carte restorana u kojima se služe jela dalekog istoka, italijanske i mongolske kuhinje, 6 barova od kojih je jedan otvoren 24h, diskoteku, servis za pranje i peglanje, internet centar, prodavnice, menjačnicu, salon lepote i frizerski salon. Wi-fi internet je dostupan u celom kompleksu.

Sport i zabava:

Gostima hotela Titanic Royal su na raspolaganju 6 spoljašnjih bazena ukupne površine 5200 m2 sa 13 tobogana, kao i aqua park hotela Titanic Resort koji je udaljen 250 m od hotela Titanic Royal, a do koga svakih pola sata saobraća shuttle buS. Gosti hotela mogu da se zabave igrajući stoni tenis, kuglanje i bilijar. U sklopu spa centra su 2 parna kupatila, 2 saune, 3 turska kupatila, đakuzi i prostorije za razne masaže i tretmane. Na plaži su zastupljeni mnogi sportovi na vodi i ronilački centar, a gosti hotela Titanic Royal koriste ležaljke, suncobrane i peskire, pored bazena i na plaži, bez doplate.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.