Tropical Hotel 4* – Hanioti

Hotel je udaljen samo 350 metara od prodavnica i 180 metara od supermarketa, restorana i barova. Na 400 metara nalazi se prelepa plaža sa peščanom plažom i kristalno čistim morem za uživanje u suncu, opuštanju i kupanju. Provedite bezbrižan odmor i ako nešto želite ne ustručavajte se da nam kažete. Bićemo srećni da vam poslužimo.

Hotel:
Besplatan bežični internet
Bazen na otvorenom

Pogodnosti u sobi:
Frižider
TV
Klima uređaj

Hotelske usluge:
24h Recepcija
Restoran
Bar
Pool
Bar pored bazena (od 9 do 19 časova)
Besplatan bežični internet
Besplatan parking

Udaljenosti:
Atina: 617 km.
Solun: 104 km.

Dobrodošli u Tropical Hotel. Porodični hotel u neposrednoj blizini centra Chaniotija. Uživajte u praznicima sa porodicom ili prijateljima i istražite šta naše selo nudi.


IZVOR: xenodoxeio.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.