Tropitel Sahl Hasheesh 5 * – Hurgada

Lokacija:

Smešten u novoj turističkoj regiji Sahl Hashees, 14 km južno od Hurgade. Aerodrom u Hurgadi nalazi se oko 25 km od hotela, dok je od Sakale udaljen oko 30 km.

Plaža:

Sopstvena, peščana sa koralnim grebenom i pontonom dugim oko 500 m za ulazak u vodu (preporučuje se specijalna obuća). Veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 566 soba uključujući deluxe, superior, deluxe club i porodične sobe.
Deluxe sobe (max 3 odrasle + dete ), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje, pogled je na more ili na baštu. Recepcija hotela pravi raspored po sobama,nije moguće priliko rezervacije odrediti pogled.
Superior sobe (max 3 odrasle + dete ), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na razvlačenje, pogled je na more. Malo su veće od deluxe soba. Od dodatne opreme sadrže bade mantil i papuče.
Porodične sobe su prostranije (max 2 odrasle + 2 dece ), sastoje se iz dve prostorije. U jednoj prostoriji je francuski krevet, a u drugoj dva standardna ležaja.
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, telefon, SAT/TV, mini bar, sef, klima uređaj, balkon ili terasu.

Sadržaj:

Recepcija, lobi, lift, menjačnica, glavni restoran „The Palm“, italijanski a la carte restoran i meksički a la carte restoran (jednom po boravku besplatni/uz rezervaciju), lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži, 3 spoljašnja bazena, dečiji bazen, dečije igralište, mini klub za decu, besplatan wi-fi internet dostupan u delu kod recepcije, teretana, đakuzi na otvorenom, odbojka, aerobik, pikado, bilijar, ping pong i animacioni program. Uz doplatu: room servis, prodavnice, šiša, indijski a la carte restoran, SPA centar, teniski teren, sportovi na vodi, ronjenje, usluga pranja veša, doctor, apoteka, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića,energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Napomena: Smešten u novoj, luksuznoj regiji za turiste. Preporučuje se svima koji vole dobar i luksuzan odmor, praćen dobrom uslugom.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.