Tu Casa Gelidonya Hotel 4* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi u Kemeru, na oko 900 m od centra mesta, od aerodroma je udaljen oko 60km. Otvoren je 1998. godine, a neke sobe su delimično renovirane 2017/2018. godine.
Plaža: ima privatni deo na plaži koja je udaljena oko 150 m (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 221 sobe raspođenih u četiri zgrade.
Standardne sobe: površine 18-22 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Svaka soba ima kupatilo sa fenom za kosu, centralnu klimu, telefon, mini bar (voda samo na dan dolaska), sef (uz doplatu), TV, balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, bar pored bazena, snek bar na plaži, spoljašnji bazen za decu i odrasle, sauna, tursko kupatilo, igralište za decu, dnevna animacija pojedinim danima, wifi internet je dostupan samo u javnim delovima hotela uz doplatu (u sobama nema).
Uz doplatu: usluga lekara (na zahtev), tretmani u wellness centru, usluga pranja i peglanja veša, čuvanje dece, prodavnice, bilijar, svi sportovi na vodi na plaži, uvozna pića, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, room servis, telefon, wifi internet.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel u neposrednoj blizini gradskih desavanja, preporuka za parove.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.