TUI Blue Sherwood Belek Hotel 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Bogazkent, 5 km od Beleka, samo 40 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren 2011. godine, prostire se na površini od 12.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 230 soba, raspoređenih u glavnoj zgradi i lake house zgradama.
Standardne sobe su površine 27 m² (max 2 odrasle), imaju francuski ležaj ili dva standardna ležaja.
Sobe imaju otvoreno kupatilo (lavabo, odvojen tuš i wc), fen za kosu, centralnu klimu (koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova), mini bar (sokovi, pivo i voda – besplatno, dnevna dopuna), set za kafu i čaj, TV, telefon, sef (besplatno), terasa ili francuski balkon, wifi internet (besplatno). Standardne sobe imaju pogled na more, bočni pogled na more i pogled na kopno.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, a la carte restoran (internacionalni – uz prethodnu rezervaciju, besplatno jednom tokom boravka), snek restoran, 4 bara, poslastičarnica i kafe shop, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen (leti ne radi), aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, teren za košarku, tenis (osvetljenje i oprema uz doplatu), tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitness centar, wifi internet u lobiju hotela i hotelskoj regiji.
Uz doplatu: masaže i tretmani u spa centra, room service, svi sportovi na vodi, doktor, usluge pranja i sušenja veša, frizer, telefon, prodavnice, uvozna pića, sveže ceđene sokove, flaširana pića, energetska pića, room servis, doctor, sva hrana i piće van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Hotel samo za odrasle i za miran odmor.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.