TUI Magic Life Belek 5* (ex. Asteria Club Belek) – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi 10 km od Beleka, 24 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1994., renoviran 2014. godine, zauzima površinu od 125.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita dugačka 250 m. Bar, ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže se 594 sobe, koje su raspoređene u dvadeset bungalova, na dva ili tri sprata.
Standardne sobe su površine oko 24 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Standardne sobe sa krevetima na sprat su površine oko 24 m² (max 2 odrasle + 2 dece), sadrže francuski krevet ili dva odvojena kreveta, i krevete na sprat.
Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), TV, telefon, mini bar (pivo i sokovi- besplatno, dnevna dopuna), sef, balkon/terasu, wi-fi internet (doplata).
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 4 a la carte restorana (kineski, italijanski, turski, riblji – besplatno jednom tokom boravka, uz rezervaciju), 8 barova u okviru hotela, disko, spoljašnji bazeni, dečiji bazen sa jednim toboganom, fitness centar, teniski tereni, teren za mini fudbal, tursko kupatilo, sauna, animacioni program za decu i odrasle – dnevni i večernji, aerobik, aquabik, odbojka na pesku, stoni tenis, mini klub (4-12 god.), teenage klub u visokoj sezoni (13-16 god.), dečije igralište, wifi internet u javnim delovima hotela.
Uz doplatu: room servis, bade mantil, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, usluga pranja veša, bilijar, internet kafe, PC igrice, stoni fudbal, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i neka uvozna pića.
Napomena: dobar odnos cene i kvaliteta, dosta sadržaja za kvalitetan porodični odmor.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.