Viking Nona Beach 3* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi u centru Kemera, 55 km od aerodroma u Antaliji.
Plaža: sopstvena plaža koja je od hotela odvojena šetalištem. Na plaži je krupan kamen-oblutak. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 94 sobe, od toga 88 standardnih soba i 6 family soba.
Standardne sobe površine oko 25 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete do 7 god.), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj su sofa ili krevet na rasklapanje.
Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, telefon, individualnu klimu, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda na dolasku), terasu ili balkon.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, snack bar, lobi bar, bar pored bazena, otvoreni bazen sa delom za decu, wi-fi internet u lobiju, muzika uživo-jednom nedeljno.
Uz doplatu: sef, svi sportovi na vodi, telefon, doktor.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel je smešten u centru Kemera. Preporuka za mlade. Sobe manje kvadrature, preporuka za maksimum 3 osobe.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.