VILA ANNA TRANŠPED

Apartmani ANNA se nalaze na par minuta hoda od centra mesta, na udaljenosti od oko 70 metara od mora. U neposrednoj blizini vile se nalaze supermarket, pekara i mesara, a u prizemlju objekta je prodavnica. Objekat raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze na drugom spratu. Trokrevetna studija se sastoje od sobe u okviru koje se nalazi čajna kuhinja, francuski i singl ležaj, kupatilo i terasa koja ima bočni pogled na ulicu/dvorište i more. Četvorokrevetni studio sastoji se od sobe u okviru koje se nalazi čajna kuhinja, francuski i dva singl ležaja, kupatilo i terasa koja ima direktan pogled na more. Sve smeštajne jedinice poseduju TV aparate. Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu najma i doplaćuje se na licu mesta 7 € po danu. Objekat poseduje wi-fi internet konekciju (internet dostupan počev od 01.06.)

IZVOR: tranšpedtours.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.