VILA ATHINA SABRA

Vila Athina se nalazi u centralnom delu Golden Beach-a (oko dvanaest kilometara od Limenasa), na oko 140 metara od najlepše plaže Tasosa, istoimene Golden Beach (Zlatna Plaža). Athina je udaljen od prvog većeg letovališta, Skala Potamije, oko dva kilometra i nalazi se u lepom dvorištu prepunom cveća i zelenila, sa tremom i zidanim roštiljem. Dvokrevetni, dvokrevetni+1, dvokrevetni+2 i trokrevetni studiji koje ima Sabra, nalaze se na prvom i drugom spratu, imaju pogled ka moru i sastoje se od opremljeng kuhinjskog dela, kupatila i lepe velike terase sa garniturom za sedenje i tendom. Dvokrevetni studiji imaju francuski ili dva standardna lezaja, sa sofom na otvaranje za jedno ili dvoje dece do 12 godina. Trokrevetni studio ima veliki francuski (210 cm) i standardni ležaj. Veličina studija je od cca 20 – 22 kvm + terasa. Studiji su opremljeni TV – om, bežičnim internetom (uračunati u cenu) i klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta). Odlična vila Athina je B+ kategorije, ima peškire i ima mogućnost parkinga ispred vile. Napomena: palme sa slike vile više ne postoje.
IZVOR: sabratravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.