VILA KIMON SABRA

Vila novijeg datuma, nalazi se između centra letovališta (udaljena je oko 300 metara) i plaže Galikos Molos (oko 300 metara). Pored lepih, prostranih, nedavno renoviranih studija, vila ima veliku zajedničku terasu sa dodatnim sadržajima poput nekoliko prijatnih kutaka za sedenje sa tušem. U vili Kimon naša agencija ima dvokrevetne i trokrevetne studije prema dvorištu, na prizemlju (terasa kao visoko prizemlje) i na prvom spratu. Dvokrevetni studiji sadrže opremljen kuhinjski deo (mali šporet sa rernom i grejač tople vode), spavaći deo sa manjim francuskim ležajem (trokrevetni ima i standardni ležaj), kupatilo sa tuš kabinom i lepu, veliku terasu sa garniturom za sedenje i tendom. Veličina studija je cca 23 kvm + terasa. Svi studiji su opremljeni klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), bežičnim internetom lošijeg kvaliteta i za ograničeni broj korisnika, sefom (uključenim uz cenu), fenom i LCD TV – om. Vila Kimona je A kategorije, ima peškire i sopstveni parking za ograničen broj vozila. U studijima nije dozvoljen boravak ososba (dece) preko broja ležajeva.

IZVOR: sabra.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.