VILA KOSTAS & DESPINA SABRA

Nova vila koja se sastoji od duplex apartmana na visokom prizemlju, prvom I drugom spratu sa pogledom na malo dvorište, odličan je izbor za porodice. Nalazi se na početku letovališta, udaljena od mora I plaže oko 600m I od centra udaljena 900m. Veliki četvorokrevetni, petokrevetni I šestokrevetni duplex apartmani se sastoje od velike dnevne sobe u oviru koje se nalaze dva standardna ležaja, I velika dobro opremljena kuhinja, dve spavaće sobe sa dva standardna I jednim francuskim ležajem, kupatilo sa ugrađenom tuš kadom, I lepe, velike, natkrivene terase sa garniturom za sedenje I tendom na koju se izlazi iz dnevne sobe. Veličina apartmana je cca 50 kvm plus terasa. Apartmani su opremljeni klima uređajem (uključen u cenu), TV-om u dnevnoj sobi, bežičnim internetom (uključen u cenu). Vila je visoke A kategorije, nema peškire I ima mogućnost parkinga ispred vile, na ulici.
IZVOR: transpedtours.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.