VILA MARIA SABRA

Vila Maria, vrlo kvalitetna kuća, nalazi se na odličnoj lokacija, udaljena od strogog centra na nekoliko minuta hoda ili na oko 400 metara od šetališta uz more – luke i na oko 750 metara od najbliže gradske, Krioneri plaže. Idealna lokacija, odnosno pozicija vile u starom delu Parge pruža mogućnost odabira gradskih plaža ili plaže Valtos koja se nalazi u zalivu pored, na svega oko 650 metara. Prodavnica i pekara su u neposrednoj blizini, na oko 200 metara od vile. Vila Maria se sastoji od studija u prizemlju i apartmana na prvom i drugom spratu i svi su opremljeni klima uradjem (uračunat u cenu), bežičnim internetom i TV – om. Trokrevetni apartman se nalazi na drugom spratu i sastoji se iz spavaće sobe s francuskim i standardnim ležajem, lepo opremljene kuhinje, kupatila i terase sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca od 26 kvm + terasa. Četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartman se nalazi na prvom spratu i sastoji se od dnevnog boravka s trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe (francuski i dva standardna ležaja), kupatila i velike, lepe terase s garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 45 kvm + terasa. Vila Maria je B+ kategorije, ima peškire i ima sopstveni parking, što je velika prednost u centru Parge.
IZVOR: sabra.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.