VILA NIKOLAS SABRA

Odlična vila, na još boljoj poziciji, blizu plaže I centra, pravi je izbor za one koji žele da budu u centru zbivanja, a da uživaju u miru I tišini. Vila Nikolas se nalazi u neposrednoj blizini centra, na oko 100 metara, a od plaže je udaljena 25 metara. Apartmani se nalaze na prvom spratu, sa pogledom na veliko travnato dvorište. Opremljeni su klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), bežičnim internetom (uračunat u cenu), I TV-om. Lepi prostrani dvokrevetni, trokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju, iz koje se ulazi u spavaću sobu sa francuskim I jednim standardnim ležajem, lepo kupatilo I veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 25 – 27 kvm + terasa. Vila Nikolas je B+ kategorije, nema peškire I nema mogućnost sopstvenog parkinga (parkiranje na ulici ispred vile).

IZVOR: sabra.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.