VILA VASSIA BELVI

Lokacija: Vila Vassia se nalazi u mirnom delu Nidrija, na oko 250 metara udaljenosti od šljunkovite gradske plaže. Vila ima ukupno 11 smeštajnih jedinica. Blizina mora ali i nešto mirnija lokacija svrstava ovu vilu u veoma pogodne za smeštaj kako porodica sa decom, tako i parova koji žele mirno i opušteno letovanje. U sastavu vile su dvokrevetni i trokrevetni studiji koji imaju standardno opremljene kuhinje, kupatila sa TWC, klimu i TV uređaje. Vila ima parking. Studio 02: Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva standardna ležaja, u okviru sobe je smešten kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (uz doplatu), wi-fi internet, TV, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje sa pogledom na baštu. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.
Studio 03: Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa dva standardna ležaja, malo izdvojen kuhinjski deo u kome se nalazi treći standardni ležaj, zatim frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba, klima (uz doplatu), wi-fi internet, TV, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje sa pogledom na baštu. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.
Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5€/danu.
***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Vlasnik smeštajih kapaciteta zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.