VILA ZISKOS SABRA

Vila Ziskos, starijeg je datuma I nalazi se na plaži, u centru Paralije, 100 metara levo od crkve. Sabra u ovoj vili ima studije na drugom spratu sa pogledom na more, ili ulicu (šetalište). Trokrevetni I četvorokrevetni, veliki I lepi prostrani studiji, kompletno su renovirani pre nekoliko godina. Sastoje iz dela za spavanje u okviru kojeg se nalaze standardni i/ili francuski ležajevi, dela sa opremljenom kuhinjom, kupatila I lepe terase sa tendom I garniturom za sedenje. Opremljeni su plazma TV-om (jedan srpski kanal), klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) I bežičnim internetom. Veličina studija je cca 22 – 25 kvm + terasa. Ukoliko se odlučite za ovu vilu, odabrali ste jednu od bolje pozicioniranih vilau Paraliji. Vila Ziskos je B kategorije, ima peškire I nema mogućnost sopstvenog parkinga (parkiranje na ulici ispred vile). Postoji mogućnost uplate polupansiona (uz doplatu na licu mesta) nedaleko od vile, u hotelu Hellas. U vili, u prizemlju se nalazi I predstavništvo Sabra Travel-a, u kojoj se često nalazi I vlasnik vile koji odlično govori srpski jezik.

IZVOR: sabratravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.