Vozina Hotel 3* – Metamorfosi

Metamorfosis je mirno primorsko selo koje se nalazi na severnom delu Sitonije, 90 km od Soluna i 7 km od Nikitija, gde se glavni put deli na istočnu i zapadnu obalu.

Duž zapadne obale naći ćete najveće letovalište na Sitoniji, Neos Marmaras. Plaže na istočnoj obali imaju malo više sjaja. Južnije teren postaje divlji, sa plažama u skrivenim uvalama.

Smešten u centru malog primorskog sela Sitonija, Halkidiki i 150m od plaže, porodični hotel sa svim sadržajima čeka vaš dragoceni letnji odmor. Nakon dugog dana istraživanja obližnjih plaža ili ležanja pod suncem, potrebno vam je mesto u koje ćete se vratiti, radi podmlađivanja, soba u kojoj možete da se sklupčate u udobnom krevetu.

Volimo da mislimo da ovde ima više od osnova. Udoban bračni krevet i mekani jastuci garantuju da ćete dobiti kvalitetan san kakav zaslužujete. Pametni TV sa ravnim ekranom od 32 inča i besplatni Vi-Fi u hladnoj sobi savršeni su saputnici nakon dugog dana uživanja u moru i suncu!

UPUTSTVA ZA VOŽNJU
UDALJEN OD SOLUNA:
90 km
UDALJEN OD NIKITIJA
7 km


IZVOR: vozina.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.