Xenios Dolphin Beach 3* – Possidi

Hotel Dolphin Beach se nalazi na živahnom poluostrvu Halkidiki na Kasandri i nalazi se tačno ispred peščane i čiste plaže u srcu sela Posidi. Plaža Posidi okrenuta prema jugu ima lepo šetalište napravljeno od uređenih popločanih površina i oivičeno palmama. Postoji veliki broj barova na plaži, restorana, kafića i taverni koje možete izabrati, kao i organizovana plaža Posidi. Na samo 20 minuta hoda (1,9 km) duž fontane možete doći do fascinantnog rta Posidi, snežno belog peščanog spruda. pružajući se duboko u more. To je jedna od najlepših atrakcija na Kasandri. Za 7 minuta vožnje nalaze se prelepe plaže Skala Furka i Mola Koliva. Međunarodni aerodrom Makedonija u Solunu udaljen je oko jedan sat vožnje (92 km) od Possidi Paradise.

TRPEZARIJA
Pridružite se našem doručku na bazi švedskog stola u glavnom restoranu koji se služi od 07.00-10.15! Postoji mogućnost prethodnog naručivanja ranog doručka od 06.30 (na zahtev) ili naručivanja korpe za ručak (na zahtev). Znamo da je pravi doručak početak dobrog dana. Uživajte u kafi, sokovima, sveže kuvanim jelima. Radimo na bazi sveobuhvatnog.

SOBNA USLUGA
Da biste dodatno proširili svoje mogućnosti udobnosti, usluga u sobi uz doplatu je dostupna od 07:00 do 10:00 i od 14:00 do 23:00. Postoji mogućnost doručka u sobi uz doplatu.

BAZENI I PLAŽA
Iako se hotel nalazi na samoj obali mora, možete se opustiti i u otvorenom bazenu. Oko bazena su ležaljke i naravno bar je na par metara!

Nekoliko naglasaka u vezi sa plažom:

– Prva linija obale (150 metara)
– Suncobrani
– Ležaljke

• Katamaran (uz doplatu)
• Vodeni sportovi (uz doplatu)
• Jedrenje na dasci (uz doplatu)
• Bazen na otvorenom


IZVOR: dolphin-beach-hotel.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.