Xenios Loutra Village Beach Hotel 3* – Agia Paraskevi

Smešten na idealnom mestu na jugozapadnoj ivici poluostrva Lasandra, idilični pejzaž Lutre kombinuje veličanstvene pećine i pećine formirane od stena Egejskog mora sa bujnim borovim šumama Agia Paraskevi.

Usluge hotela:
Recepcija hotela radi 24 sata dnevno i nudi uslugu prtljaga.
Pridružite se našem doručku na bazi švedskog stola u restoranu koji se služi od 07.00-10.15.
Postoji mogućnost doručka u sobi uz doplatu.
Čišćenje soba se obavlja svakodnevno.
Dodatna popodnevna usluga čišćenja dostupna je na zahtev.

Kao hotel u porodičnom vlasništvu, naša filozofija je da našim gostima pružimo kvalitetnu uslugu i smeštaj, prijateljsku opuštajuću atmosferu i jedinstvena iskustva za svakog posetioca kroz različite aktivnosti koje nudimo. Biće nam drago da odgovorimo na sva/sva vaša pitanja u vezi sa svim fazama vašeg boravka u našem hotelu. Naš cilj je da gostima svih uzrasta ponudimo jedinstveno nezaboravno iskustvo koje podelimo sa porodicom i prijateljima.


IZVOR: loutravillage.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.