Xenios Port Marina 3* – Pefkohori

Udoban i simpatičan hotel Ksenios Port Marina 3* nalazi se na prvom „prstu“ Halkidikijskog poluostrva Kasandra, na 105 km od aerodroma u Solunu i 3 km od malog sela Pefkohori.
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini lagune, i tu se nalazi se uređena plaža sa postepenom dubinom vode. Ova lokacija vam omogućava da posetite još nekoliko lepih plaža na dohvat ruke od hotela. To su Zlatna plaža (16 minuta hoda) i plaža Paliouri (7 minuta vožnje). Pefkohori, što znači „borovo selo”, dobio je ime po zelenom pejzažu. Živahna obala mora puna taverni, barova i prodavnica nalazi se na samo 5 minuta vožnje, kao i susedno selo Hanioti. Za najbliže i najlepše plaže možete proći pored Glarokavosa i Umbrellas beach barova na putu do Pefkohorija ili ići putem za Paliouri i doći do zadivljujuće Zlatne plaže (16 minuta hoda) i nekoliko minuta kasnije plaže Paliouri. Međunarodni aerodrom Makedonija u Solunu je oko jedan sat vožnje (98 km) od Port Marine.

Hotelska usluga:
24-časovna recepcija
Sef na recepciji
Dnevna usluga sobarice
Wi-Fi pristup internetu samo u javnim prostorima
Usluge za odnose sa gostima
Parking zona
Užine ili doručak u posebnim paketima mogu se obezbediti na zahtev
Poštanske usluge
Lobi
Iznajmljivanje automobila i motocikala


IZVOR: port-marina-hote.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.