Xenios Possidi Paradise 4* – Possidi

Possidi Paradise se nalazi na živahnom poluostrvu Halkidiki na Kasandri i nalazi se tačno ispred peščane i čiste plaže u srcu sela Posidi. Plaža Posidi okrenuta prema jugu ima lepo šetalište napravljeno od uređenih popločanih površina i oivičeno palmama. Postoji veliki broj barova na plaži, restorana, kafića i taverni koje možete izabrati, kao i organizovana plaža Posidi. Na samo 20 minuta hoda (1,9 km) duž fontane možete doći do fascinantnog rta Posidi, snežno belog peščanog spruda. pružajući se duboko u more. To je jedna od najlepših atrakcija na Kasandri. Za 7 minuta vožnje nalaze se prelepe plaže Skala Furka i Mola Koliva. Međunarodni aerodrom Makedonija u Solunu udaljen je oko jedan sat vožnje (92 km) od Possidi Paradise.

TRPEZARIJA
U hotelu Ksenios Possidi Paradise Vam je na raspolaganju all-inclusive program u glavnom restoranu, koji radi za doručak, ručak, večeru na bazi švedskog stola sa mediteranskom kuhinjom.
Bar pored bazena nudi zaista veliki izbor pića i laganih zalogaja.
Bistro na plaži, gde možete pojesti a la carte grickalice i sladoled.

BAZEN I PLAŽA
Sunce, more i bazen! U Ksenios Possidi Paradise možete uživati ležeći pored bazena ili na veličanstvenoj peščanoj plaži uz osvežavajući koktel. Zlatni pesak, svež morski povetarac, zvuci daska, čini se da je vreme ovde stalo, pozivajući vas da uživate pod jarkim suncem. Cosi Cove se nalazi preko puta malog puta od hotela i dok šetate plažom naći ćete male letnje barove, kafiće, pa čak i tavernu. Possidi Paradise nudi ležaljke i suncobrane u predelu bazena i na plaži.

AKTIVNOSTI
Tematske večeri, koje tako vole naši gosti, održavaju se dva puta nedeljno. Zabava za celu porodicu biće šareni plesovi, muzika i praznična atmosfera. Za naše aktivne goste nudimo razne vodene sportske aktivnosti.
Obojite svoj odmor zabavnim i bezbrižnim bojama:
Tematsko veče (jednom nedeljno)
Biblioteka
Objekti za sportove na vodi

TERETANA
Za goste, koji vole da budu u formi, nudimo da ne prave pauze tokom praznika. Posetite našu modernu teretanu, gde ćete pronaći svu opremu za kardio trening i trening snage. Savremena oprema i besplatan pristup teretani omogućiće vam da uživate u vežbanju i da se osećate kao kod kuće. Za džogiranje svakako preporučujemo da odete na našu živopisnu plažu, kombinujući vežbanje sa zadovoljstvom.


IZVOR: possidi-paradise-hotel.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.