ZOE (Ex Trypiti hotel & Suites) 3* – Trypiti Beach, Limenaria

Lokacija:

Trypiti bungalovi se nalaze na jugu ostrva, na oko 300m od Tripiti plaže i na oko 3km od Limenarije. Hotel se sastoji iz više objekata koji su raspoređeni stepenasto na uzvišenju iznad Tripiti plaže. Okružen zelenilom, uglavnom borovima, hotel je prava oaza mira i hladovine. Bungalovi se nalaze iznad magistrale, ali pored bazena nalazi se podzemni prolaz. Neki objekti sa smeštajnim jedinicama su udaljeni i do 200 metara od bazena.

Sobe:

sve sobe imaju A/C (u julu i avgustu), TV, TWC, telefon, fen, krevetac (na upit, bez doplate), mali frižider i balkon (osim soba koje se nalaze u prizemlju, koje imaju neograđenu verandu/terasu umesto balkona). Standardne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) su namenjene za 2-4 osobe (“francuski” ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja). Deluxe sobe su renovirane 2016./2017. Sve sobe su raspoređene u 6 redova zgrada (od recepcije). Agencija nema informaciju koja će soba biti dodeljena od strane recepcije.

Sadržaj:

u okviru kompleksa se nalazi recepcija sa sefovima (uz doplatu), wi-fi internet u lobiju (uz doplatu), restoran, bar, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, TV sala, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), igralište za decu, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran).

Usluga:

polupansion – doručak, večera buffet servis (samoposluživanje).

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.